คณะวิศวกรรมและอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยแม่โจ้
FACULTY OF ENGINEERING AND AGRO-INDUSTRY, MAEJO UNIVERSITY

????ขอเชิญนักวิจัย และผู้ที่สนใจ เข้าร่วมประชุมของเครือข่ายวิศวกรรมอาหารแห่งประเทศไทย

??The 8th International and National Conference on Food Engineering Network of Thailand

????การประชุมวิชาการ,วิศวกรรมอาหารแห่งชาติ ครั้งที่ 8

Theme “Next-Step Innovations in Food Engineering during COVID-19 Crisis”

4 เมษายน 2565 ผ่านระบบออนไลน์

????Quick Facts ????

?? Presentations of 64 Food Engineering projects

?? More than 200 expected participants

??52 projects can be further developed to benefit the food industry related to COVID-19 

  ?? 28 projects can possibly be further developed tools or processes that can avoid contact from human during food processing

  ?? 15 projects can possibly be further developed to help disinfect, minimize or reduce the SAR-COV 2 virus in foods

  ?? 9 projects can possibly be further developed for the cure or recovery supplements on the infected SAR-COV 2 virus patients

????ลงทะเบียนได้ที่ 

https://fenett2022.weebly.com/national-conference.html

สอบถามเพิ่มเติม

ประธานจัดงาน รศ.ดร.จตุรภัทร วาฤทธิ์ 0620560655

เลขานุการงานประชุมฯ ผศ.ดร.หยาดฝน ทนงการกิจ 0916989993

????จัดโดย : Maejo University & Universiti Putra Malaysia : Food Engineering Programs

????ขอเชิญนักวิจัย และผู้ที่สนใจ เข้าร่วมประชุมของเครือข่ายวิศวกรรมอาหารแห่งประเทศไทย

??The 8th International and National Conference on Food Engineering Network of Thailand

????การประชุมวิชาการ,วิศวกรรมอาหารแห่งชาติ ครั้งที่ 8
Theme “Next-Step Innovations in Food Engineering during COVID-19 Crisis”

4 เมษายน 2565 ผ่านระบบออนไลน์

????Quick Facts ????

?? Presentations of 64 Food Engineering projects

?? More than 200 expected participants

??52 projects can be further developed to benefit the food industry related to COVID-19

?? 28 projects can possibly be further developed tools or processes that can avoid contact from human during food processing
?? 15 projects can possibly be further developed to help disinfect, minimize or reduce the SAR-COV 2 virus in foods
?? 9 projects can possibly be further developed for the cure or recovery supplements on the infected SAR-COV 2 virus patients

????ลงทะเบียนได้ที่
https://fenett2022.weebly.com/national-conference.html

สอบถามเพิ่มเติม
ประธานจัดงาน รศ.ดร.จตุรภัทร วาฤทธิ์ 0620560655
เลขานุการงานประชุมฯ ผศ.ดร.หยาดฝน ทนงการกิจ 0916989993

????จัดโดย : Maejo University & Universiti Putra Malaysia : Food Engineering Programs

ปรับปรุงข้อมูล : 31/3/2565 15:09:08     ที่มา : คณะวิศวกรรมและอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยแม่โจ้     จำนวนผู้เปิดอ่าน : 248

กลุ่มข่าวสาร : ข่าวประชาสัมพันธ์

ข่าวล่าสุด